Sponsor een Scout – Scouts


Awa Dibba

Haar grootste droom is om een eigen compound (huis) te hebben om met haar gezin onder één dak te kunnen wonen.

Sheriff Sanyang

Sheriff droomt ervan om architect te worden. Een eigen huis ontwerpen waar hij samen met zijn ouders, zus en broertje kan wonen is zijn grote droom.

Kaddy M. Ceesay

Het vinden van een sponsor maakt voor Kaddy het verschil tussen een toekomst in armoede of een waarin zij een inspiratie en voorbeeld kan zijn voor vele (arme) meisjes in Gambia.

Mariama Manneh

Niet naar school kunnen gaan betekent dat Mariama in de toekomst geen of slechts een slecht betaalde baan zal krijgen. Haar droom verwezenlijken en militair worden om mensen te kunnen helpen is daarmee bijna onhaalbaar geworden.

Adama Dibba

Wat gebeurt er als je een sponsor krijgt, Adama? Dat ik uitzicht heb op een goed betaalde baan waarin ik mensen kan helpen.

Famata Sonko

In veel landen is school niet alleen de plek waar je onderwijs volgt. Het is voor veel kinderen ook de plek waar ze veilig zijn en een voedzame maaltijd krijgen. Iets wat thuis niet vanzelfsprekend is.

Naam

Ontdek het plezier van geven en leven. Voor minder dan 1 euro per dag kan jij zorgen dat een kind naar school kan.

Larvy Jammeh

Wat ze vooral wil is betere leefomstandigheden en minder zorgen over hoe de huur of medische rekeningen betaald moeten worden.

Naam

Tekst